Hét interieurontwerp

Ieder ontwerp is uniek

Lees meer

Loods&Loft  |  Zakelijk 

Iedere onderneming heeft zijn eigen verhaal. Om dit verhaal goed te kunnen vertellen is een passend interieur onmisbaar. Zo wordt je interieur hét visitekaartje van je bedrijf.  Wist je dat een prettige werkomgeving je productiever, creatiever en positiever maakt? Alle reden om een werkplek te creëren waarin zowel de werknemers als de klanten zich thuisvoelen. Wil jij ook een inspirerende werkomgeving? Loods&Loft heeft alles in huis om dit te realiseren. Benieuwd welke stappen ik neem om tot jouw zakelijke interieurontwerp te komen? Ik laat het je graag stap voor stap zien.

laten we Kennismaken

Een goed advies begint natuurlijk met een leuk gesprek. Dit gesprek is kosteloos, helemaal vrijblijvend en op jouw werkplek. 

Hierbij is luisteren en inleven in jouw bedrijf essentieel. De identiteit en visie van jouw onderneming staat hierin centraal. We maken van jouw werkomgeving het real life visitekaartje van je bedrijf. Waarin sfeer en stijl hand in hand gaan met praktisch en functioneel. 

We bespreken de wensen en ideeën en de werkwijze van Loods&Loft. Ik bekijk de ruimte(s), meet deze op en maak foto’s van het huidige interieur.

Na de kennismaking maak ik een offerte op maat op basis van jouw wensen. Na jouw akkoord ga ik graag aan de slag met het Idee & Concept.

IDEE & CONCEPT

Met de informatie en beleving vanuit het gesprek ga ik aan de slag met het Idee & Concept. Hierbij werk ik aan een stijlplan waarin de sfeer, de beleving en het materiaalgebruik visueel worden gemaakt. Aan de hand van plattegronden werk ik ideeën uit qua indeling van de ruimte.(s) Deze ideeën kan ik zowel digitaal als op jouw werkplek presenteren.

Enthousiast over het Idee & Concept? Dan gaan we door naar de volgende stap. Het volledig uitwerken van het ontwerp in detail. Oftewel, Design & Detail.

Design & Detail

Hier valt alles op zijn plek, komt alles samen in een hands-on plan.  Hiermee heb je een compleet interieurontwerp in handen ongeacht voor welk pakket je kiest. Dit alles in een digitaal projectboek om direct mee aan de slag te kunnen.

Wat past jou het beste? Een stevige basis gegoten in een 2D interieurontwerp of een 3D interieurontwerp uitgewerkt tot in detail? 

Voor een overzicht van de pakketten en tarieven klik je hierPast een selectie uit de pakketten jou beter? Ook dat is mogelijk.

Benieuwd hoe een interieurontwerp er uitziet? Klik dan hier.