Woonhuis Berkel en Rodenrijs

Voor deze toffe jaren 3o dijkwoning mocht Loods&Loft het ontwerp maken voor de woonkamer en keuken. De indeling, het meubeladvies, het lichtplan en het kleur- en materiaaladvies werden meegenomen in het 3D interieurontwerp.

Familie te Morsche

Woonhuis Zwijndrecht

Voor deze woning mocht Loods&Loft het ontwerp maken voor de woonkeuken en de loungeruimte. Een nieuwe indeling van de loungeruimte, een compleet nieuwe woonkeuken, meubeladvies, maatwerk kasten, advies op het gebied van verlichting en raambekleding werden meegenomen in het ontwerp.

"Het contact met Annemarie tijdens onze keuken en (gedeeltelijke) woonkamer verbouwing was erg prettig! De manier van communiceren, snel schakelen, oog voor detail waarbij de praktische kant niet vergeten wordt.....erg fijn!  Annemarie is iemand die met je meedenkt, nieuwe en verfrissende ideeën aandraagt maar daarbij goed rekening houdt met de smaak van de klant. Wij zijn blij dat we de hulp van Annemarie hebben ingeschakeld. We waren anders nooit tot dit mooie resultaat gekomen!"

Fam. van Veen

Woonhuis Hendrik Ido Ambacht

Voor deze woning mocht Loods&Loft het ontwerp maken voor de benedenverdieping. Een volledig nieuwe keuken, vernieuwde indeling van het zitgedeelte, een kleuradvies en advies op het gebied van raambekleding en verlichting zijn meegenomen in het ontwerp.

Fam. Kap

Woonhuis Hendrik Ido Ambacht

Voor deze prachtige nieuwbouwwoning mocht Loods&Loft aan de slag met het interieurontwerp voor zowel de gehele benedenverdieping als de slaapkamers.  Hierbij kwamen het stijlplan, het indelingsadvies, het licht- en kleurplan én maatwerkkasten door het gehele huis uit de koker van Loods&Loft. 

" Toen wij 2 jaar geleden het plan hadden om ons eigen huis te laten bouwen, waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen en adviseren bij de indeling van de ruimtes. Daarnaast ook advies over het gebruik van kleuren en materialen. Via Google zijn wij terecht gekomen bij Annemarie van Loods&Loft. Na onze eerste kennismaking klikte het meteen. 
Annemarie heeft met haar deskundige adviezen ons heel goed op weg geholpen. Tijdens het hele traject heeft ze ons heel fijn begeleid. Ook heeft ze hele mooie 3D tekeningen gemaakt van alle inbouwkasten. Annemarie nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Wij bevelen jou van harte aan! " 

Fam. Koolmees

Woonhuis Hendrik Ido Ambacht

Voor deze nieuwbouwwoning mocht Loods&Loft het ontwerp maken voor de benedenverdieping. De indeling van de ruimte,  meubeladvies, kleuradvies, het lichtplan én advies op het gebied van raambekleding zijn meegenomen in het ontwerp.

" Wij zijn erg blij dat Annemarie ons heeft geholpen met de inrichting van ons huis. Ze had alle tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Het advies zag er professioneel uit en we kregen verschillende opties. Wat wij erg fijn vonden was dat we de opties met elkaar konden combineren. Ook de shoppinglist was erg handig zodat wij uiteindelijk in 1 winkel geslaagd zijn. Annemarie stond altijd klaar voor ons als we vragen hadden en dacht graag mee. Wij zijn zeer tevreden en bevelen haar graag aan. "

Fam. Boogert