Hi! Ik ben Annemarie,

 

Stylist, interieurontwerper en trotse eigenaar van Loods&Loft.
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, welkom!
Na jarenlang gewerkt te hebben bij o.a. de Bijenkorf, Ikea en Riviera Maison was het in 2017 tijd voor dé stap; een eigen bedrijf.
Ondernemen in waar je passie ligt, hoe leuk is dat! Ik help je dan ook graag met het interieur van je woning of werkomgeving. De plek creëren waarin het fijn thuiskomen of juist prettig werken is. Loods&Loft heeft alles is huis om dit voor jou te realiseren. Ook behoefte aan een professioneel interieuradvies? Ik help je graag.

Een goed advies begint natuurlijk met een leuk gesprek.
Kennismaken? Vul dan het contactformulier in, bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Ik hoop je snel te zien!

waarom Loods&Loft?

Loods&Loft ontwerpt jouw interieur, helemaal passend bij jou en je manier van leven. Een interieurontwerp met een tijdloze basis waarin iedere ruimte optimaal benut wordt, een interieurontwerp dat staat als een huis. Dat is nog eens fijn thuiskomen. Ook voor het interieurontwerp van jouw werkruimte zit je goed bij Loods&Loft. Een passend interieur is onmisbaar en het visitekaartje van je bedrijf. Ik ontwerp het graag voor je.

Loods&Loft biedt de mogelijkheid om het advies te kiezen dat past bij jou. Dit kan een brainstormsessie zijn, een kleuradvies of een compleet interieurontwerp uitgewerkt tot in detail. Alles met een hands-on aanpak, geen vage creatieve plannen maar een praktisch ontwerp waar je direct mee aan de slag kan.

Mijn ontwerpstijl wordt gekenmerkt door een rustige basis, natuurlijke materialen, zo goed mogelijk benutten van de ruimte met een licht en ruimtelijk effect.

 

Interieur

Loods&Loft ontwerpt het interieur dat past bij jou

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat centraal

Maatwerk

Ieder interieurontwerp is maatwerk en daarmee uniek

Hands on

Hét interieurontwerp waar je direct mee aan de slag kan