Interieurontwerp is maatwerk

Het ontwerp dat past bij jou

LOODS&LOFT  |  PARTICULIER

Weet je wat zo goed is aan een interieurontwerp? Het is maatwerk. 
Daarmee past het volledig bij de mensen die er wonen en hun leefgewoonten. 
Ieder interieurontwerp is daarom uniek, net als jij.  Benieuwd welke stappen ik neem om tot jouw interieurontwerp te komen?  Ik laat het je graag stap voor stap zien.

Interieur

Loods&Loft ontwerpt het interieur dat past bij jou

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat centraal

Maatwerk

Ieder interieurontwerp is maatwerk en daarmee uniek

Hands on

Hét interieurontwerp waar je direct mee aan de slag kan

laten we kennismaken 

Een goed advies begint natuurlijk met een leuk gesprek. Tijdens deze vrijblijvende en kosteloze kennismaking is luisteren en inleven in jouw manier van leven essentieel. Hoe woon je en met wie leef je? Iedereen wil tenslotte een eigen fijne plek in huis. Een huis waarin het fijn thuiskomen is met een ontwerp dat past bij jouw leven. We bespreken uiteraard al jouw wensen en ideeën en de werkwijze van loods&loft. Ik bekijk de ruimte(s), meet deze op en maak foto’s van het huidige interieur.

Na de kennismaking maak ik een offerte op maat op basis van jouw wensen. Na jouw akkoord ga ik graag aan de slag met het Idee & Concept.

Idee & Concept

Met de informatie en beleving vanuit het gesprek ga ik aan de slag met het Idee & Concept. Hierbij werk ik aan een stijlplan waarin de sfeer, de beleving en het materiaalgebruik visueel worden gemaakt. Aan de hand van plattegronden werk ik ideeën uit qua indeling van de ruimte.(s) Deze ideeën kan ik zowel digitaal als bij jou thuis presenteren.

Enthousiast over het Idee & Concept? Dan gaan we door naar de volgende stap. Het volledig uitwerken van het ontwerp in detail. Oftewel, Design & Detail.

Design & Detail

Hier valt alles op zijn plek, komt alles samen in een hands-on plan.  Hiermee heb je een compleet interieurontwerp in handen ongeacht voor welk pakket je kiest. Dit alles in een digitaal projectboek om direct mee aan de slag te kunnen.

Wat past jou het beste? Een stevige basis gegoten in een 2D interieurontwerp of een 3D interieurontwerp uitgewerkt tot in detail? 

Voor een overzicht van de pakketten en tarieven klik je hierPast een selectie uit de pakketten jou beter? Ook dat is mogelijk.

Benieuwd hoe een interieurontwerp er uitziet? Klik dan hier.